Cazare Chisinau

Cazare Chisinau - Cazare Chisinau

miercuri, 20 ianuarie 2010

Avantajele sau dezavantajele… Bucurestiului



Ar trebui sa fim mandri ca locuim intr-o capitala, si nu una oarecare, ci Bucuresti sau ar fi mai bine sa ne facem viata intr-o comunitate mai mica, unde toata lumea se cunoaste? Eu prefer aglomeratia, mallul, forfota de la coada de bilete atunci cand apare un film nou si mai ales cand apare si un film si un cinema nou, cum s-a intamplat de curand cu aparita a unui mall in persajul bucurestean.Un exemplu de film este …Avatar care, dupa ce am vazut ce se petrece la casa de bilete as putea spune cu usurinta ca nu exista locuitor pe fata Pamantului care sa nu-l fi vazut,…sau care sa nu vrea sa il vada.

In fine, eu unul as prefea aglomeratia cu toate ca mi-ar fi bine si intr-un orasel mai mic, in care toata lumea stie pe toata lumea; orice problema se rezolva in 2 secunde si toata lumea este fericita…

luni, 18 ianuarie 2010

Deputat la 23 de ani?

Cu toate ca am fost colegi la acelasi liceu si din aparitiile media pare si este un baiat destept, imi pun o singura intrebare? Este competent ca un baiat la 23 de ani sa ocupe functia de deputat?
Imi pun aceasta intrebare in urma unor discutii cu niste prieteni de-ai meu care au varsta apropiata de 23 de ani si incercand sa-si caute un job, au trecut la faza urmatoare si anume interviul. Pentru o functie relativ comuna, angajatorii din ziua de astazi insira urmatoarele criterii: facultate, master, engleza, franceza, cunostinte solide PC, etc. La un astfel de job nu ai niciun subordonat si totusi iti sunt insirate cateva criterii de selectie, iar in cazul unui deputat sunt in joc de la mii de oameni in sus. Inca stau si ma gandesc daca un adolescent de 23 de ani trebuie investit cu astfel de functie ?!
Daca Honorius Prigoana ar fi avut minim 30 de ani ar fi fost candidatul perfect la aceasta functie, insa nu stiu daca la varsta de 23 de ani poate face fata cerintelor postului ...

Facand profilul unui adolescent de 23 de ani care are un Lamborghini si se "trage" pe Magheru, parerea mea ar fi ca Prigoana JR. sa mai copilareasca putin cu toti caii putere pe care ii detine!

Snobism sau realitate?

Cand merg cateodata pe Magheru sau Dorobanti…. Imi pun acesta intrebare : snobism sau realitate?...... chiar suntem la nivelul : geanta cateva mii euro, haina alte cateva mii si masina alte zeci de mii? Sau de fapt este o imagine pe cate o vedem la tv si o aplicam in Romania? Ma gandesc la asta pentru ca la 1-2 km de Dorobanti, intram in Bucur Obor, Colentina si geanta este una mai veche, haina e din vitan, si masina,…intr-un caz bun este logan. Binenteles exagerez putin dar pastrand proportiile cam asa este.

Dar cu toate astea ideea este urmatoarea: lumea e scamatoare pentru ca vrea sa creeze imaginea - ca si aici este la tv?!....sau ok,…nu e criza? sau bucurestiul este la un nivel de L.A.? si chiar ne permitem, am scapat de criza. Poate se vor gasi cateva persoane care sa imi explice si mie aceasta mica dilema…