Cazare Chisinau

Cazare Chisinau - Cazare Chisinau

luni, 18 ianuarie 2010

Snobism sau realitate?

Cand merg cateodata pe Magheru sau Dorobanti…. Imi pun acesta intrebare : snobism sau realitate?...... chiar suntem la nivelul : geanta cateva mii euro, haina alte cateva mii si masina alte zeci de mii? Sau de fapt este o imagine pe cate o vedem la tv si o aplicam in Romania? Ma gandesc la asta pentru ca la 1-2 km de Dorobanti, intram in Bucur Obor, Colentina si geanta este una mai veche, haina e din vitan, si masina,…intr-un caz bun este logan. Binenteles exagerez putin dar pastrand proportiile cam asa este.

Dar cu toate astea ideea este urmatoarea: lumea e scamatoare pentru ca vrea sa creeze imaginea - ca si aici este la tv?!....sau ok,…nu e criza? sau bucurestiul este la un nivel de L.A.? si chiar ne permitem, am scapat de criza. Poate se vor gasi cateva persoane care sa imi explice si mie aceasta mica dilema…

Un comentariu:

  1. interesanta dilema ta dar in acelasi timp as vrea sa iti spun ca si in LA si New York poti observa aceasi discrepanta intre viata oamenilor bogati si viata celor saraci. Ca si in Bucuresti si ei au ghetouri murdare cu multa crima si violenta. Pe de alta parte consider ca romanii sufera de boala asta cu fitzele prin care insista sa etaleze anumite accesorii pe care nu si le permit (genti, masini si alte obiecte de firma)

    RăspundețiȘtergere